Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Avullamme saat taloyhtiön arjen sujumaan

Kiinteistöhoito Juhala Oy tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa mutkattomasti ja asiakasta kunnioittaen. Palvelumme kattaa kaikki kiinteistöihin liittyvät palvelut ulkoalueiden hoidosta tekniseen kiinteistönhoitoon, ympärivuorokautiseen päivystykseen sekä liputuksiin.

Teemme asiakkaillemme myös pienimuotoisia maanrakennustöitä, pienrakentamis- ja remonttitöitä sekä viheralueiden muokkauksia. Kauttamme järjestyy myös puutarhuripalveluja. Palvelemme taloyhtiöitä ja liike- ja teollisuuskiinteistöasiakkaita, sekä kaikkia jotka arvostavat suoraa ja palvelevaa toimittaja-asiakassuhdetta.

Sopimukset laaditaan aina asiakaslähtöisesti tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoidamme työt ripeästi ja ammattitaidolla. Kaupanpäällisenä saat ystävällisen ja henkilökohtaisen palvelun. Ota yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme mielellämme.

Tutustu henkilöstöön

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Kalusto

Teemme asiakkaillemme myös pienimuotoisia maanrakennustöitä, pienrakentamis- ja remonttitöitä sekä viheralueiden muokkauksia.

Lue lisää